Wednesday, February 29, 2012

Beli Medela Free Style murah dari USA



LATEST PRICE!!!


RM1260

PRE-ORDER




THE BEST HIGH QUALITY BREASTPUMP IN THE MARKET
FREE DELIVERY FROM US
SANGAT SESUAI UNTUK IBU-IBU YANG BEKERJAYA

Medela Free Style hands-free Breastpump

Freestyle comes with everything mom needs for pumping wherever and however she chooses. Freestyle’s hands-free accessories attach easily to most nursing bras and the motor can be worn on the waist with the adjustable belt, or placed on mom’s lap or a table. While pumping hands-free with Freestyle a mom can hold her baby, check email, read or simply talk on the phone ?the choice is in the palm of her hand.

Freestyle also offers moms a rechargeable battery that affords three hours of pumping time with a single charge and a bright LCD screen, for those late night pumping sessions. Its programmable memory allows moms to record their preferred pumping pattern, and a one-touch let-down button allows for faster milk flow, with the proven performance of 2-Phase Expression technology.



What's Included Freestyle Breastpump

  • 1 set of tubing
  • 2 SoftFit¢â breastshields
  • Breastshield Spare Parts Kit
  • 2 Breastshield bodies; 2 Membranes; 2 Back Caps
  • Support belt & extension
  • Hands-Free Kit
  • 2 Replacement adapters; 2 Small (yellow) straps; 2 Large (gray) straps
  • 2 Replacement bra adapters - universal
  • 2 Replacement bra adapters - hook & eye
  • 4 - 5 oz. Containers
  • Power cord(AC Adapter) & charger
  • Cooling element
  • 4 Solid lids
  • 1 Rechargeable battery



ultra-lightweight motor


Attractive tote bag



Features and Benefits

Freestyle is designed with every mom in mind. The choice is in the palm of your hand!

  • Hands-free accessories - provides the freedom for true pumping mobility
  • Rechargeable battery - allows for 3 hours of pumping time per charge
  • Small and lightweight - weighs less than 1 pound and can fit in the palm of your hand
  • 2-Phase Expression technology - smart and powerful pumping that is proven to mimic a baby’s natural nursing pattern and get more milk in less time
  • LCD screen, digital display - lit screen provides a digital display that can also be used as a nightlight for those late pumping sessions
  • Memory button - allows mom to save her favorite pumping pattern for ease and efficiency for the next pumping session
  • Cute tote bag - holds pumping essentials and more. All of the coordinating accessories are removable, so tote can be used separately

Specs

  • Unit Weight: 5lbs 12oz
  • Unit Size/Packaging: 8 1/2 x 16 3/8 x 7 7/8
  • Vacuum: 50-250 mmHg
  • Power: 60 HZ
  • Warranty: 1 year limited on motor, 90 days limited on other part
  • No local warranty

Method of payment:

~Cimb/Maybank2u


Shipping:
We will be using United States Postal Service.The shipping will come with tracking number for you to track.Usually,it takes about 5 days to arrive in Malaysia.But the problem is it takes about a week or longer for the item to be distributed from Kastam malaysia to the designated address.

Once,the buyer agree to buy and successfully make a payment.We will order the item from Medela agent in New York.It takes 5 days for us to receive the item.Once it arrived,we will ship it immediately.So,you should expect the total time after the payment being made is about 2 weeks or less than 3 weeks




p/s: sesiapa yang berminat boleh hubungi saya melalui emel: esfa_ina@yahoo.com


UPDATE INFO:
~Disebabkan produk ni beli dekat US, so kepala charger tu x sama dengan soket Malaysia. So kena cari power connector. Connector tu murah je. dalam rm5-rm10. Produk ni auto converge.So,tak perlu beli converter.just beli connecter je.kalau tak faham, boleh emel saya ye=) ~


Power Cord / Charger - Freestyle
charger


23 comments:

wan nurul hezrina said...

assalammualaikum..nak tanya kalau alamat malaysia mmg selamatkan sampai?mmg terasa nak beli utk anak kedua n ngah survey2.dapat full setkan?so semuanya rm1300 ke kosnya?

Esfarizam said...

waalaikumussalam.

insya allah selamat sampai sbb kami guna pos yg berdaftar. ada tracking number. berdasarkan pengalamn sblm ni mmg xde mslh lg. a ah dpt full set. rm1300 tu termasuk cost shipping. kalu lbh pun dlm rm20 mcm yg saya tergkn dlm cara pembyrn kt ats. terpulg nk guna yg mn satu.

wan nurul hezrina said...

saya amat berminatlah..sebelum bulan7 nie due saya naklah..nanti pape saya email awak kay..email awak kat atas tuh kan..so takper nnt kalau pape saya mention.mmg adakan stok?dapat full set mcm kat ataslah ek..setakatnie awak jual paling murah=)

esfa said...

ni emel saya esfa_ina@yahoo.com
sama mc kt atas. kalu ada ap2 blh contact emel saya. insya allah ada stok, a ah full set mcm dlm gmbr, nnti ada masa sy update latest pict.cuma mcm yg sy terangkn kt ats bila da msk duit, br sy order dr pembekal.

natasha afdhal said...

Assalamu alaikum..
saya berminat..cuma nak tanya kalau berlaku kerosakan macam mana? dimana boleh saya rujuk? dlm set ni dapat 2 botol kan?
kalau saya nk beli botol lg boleh melalui u ke?
kalu bayaran COD x boleh ke? sebab ade beberapa org kawan saya pun berminat juga..pls reply. tq.

Esfarizam said...

Assalamualaikum.
Kami terlupa nak bagitahu.Since produk ni dibeli di US,sebarang kerosakan kena hantar kepada kedai yang dibeli di US.Tidak boleh dihantar ke kedai di Malaysia.Kami tidak membayar kos pos medela fs tu ke US kalau rosak.Tapi kami boleh membantu untuk berhubung dengan kedai medela disini.Tapi berdasarkan review dari pengguna medela.There is a medela store in Kuala Lumpur yang boleh baiki medela rosak.Berdasarkan pengalaman pembeli sebelum ni,tiada yang complain atau mengalami kerosakan setakat ini.
Tentang COD tu kami tak tahu bagaimana caranya.Selain wire transfer,kami juga terima bank transfer dari bank malaysia ke bank kami di US
Apapun boleh email kami di esfa_ina@yahoo.com

p/s:Saya baru sahaja melahirkan anak kedua saya ahad yang lepas.Mungkin suami saya akan ambil alih semua urusan sampai saya habis berpantang

Mama Safiyyah said...

salam,

minat minat minat........

tp nanti lepas bersalin saya contact ye?.....insyaALLAH due bulan september 2011.....

Fadlul dan Fifah said...

salam..nak tanya,kalau nak bli puma semata2 boleh tak?sebb yg lain2 tu dah ada..sebelum ni pakai medela mini elektrik...

Ashizu said...

salam..nak tanya masih ade lagi ke promotion ni? saya berminat nak beli satu.thnx

esfa said...

esfa to Ashizu:
kalau puan tengok dekat Jualan Runtuh Musim Luruh tu, saya tawarkan harga medela RM1200, tapi saya shipping melalui kontena dan pick up sendiri kat rumah kakak atau kawan saya di bangi atau semenyeh. Sampai malaysia dalam bulan 1 atau 2. Tapi kalau nak urgent, saya akan shipping melalui udara, sampai dalam masa 2 minggu, harga RM1300.

mine said...

masih jual lagi ker? brapa harga terbaru? warranty xcover local, if rosak macam mane nak hantar?

Esfarizam said...

Esfa to mine

insya allah medela FS masih available. latest price is rm1300. mmg xde local warranty. kalau rosak, kena hntr ke US semula.

Ida Hussin said...

Salam
nak tanye, ada ready stock medela FS tk?

Esfarizam said...

Ida hussin
Ready stock in hand takde.Tapi boleh order kalau nak.sampai dalam 1 week ke rumah kami

cik puan husna said...

salam..saya baru terjumpa blog akak recently n sgt berminat dgn medela fs since kawan2 ramai yg suggest utk beli produk ni.sesuai dgn org yg bekerja..so, katakanlah saya nk beli, item ni still available lg x kak?

Esfarizam said...

husna:ada lg tp limited stock.kalau nak email saya asap esfa_ina@yahoo.com

Cik Alejandra Amante said...

Salam, nak tanya vailable lagi tak? saya berminat nak beli.

Esfarizam said...

ada lagi.tp harga ada perubahan sbb saya tak duduk US lagi.rm1330 shipping included.smpi dlm 3-4 minggu

Esfarizam said...

email saya kat esfa_ina@yahoo.com.pembayaran melalui cimb

Anonymous said...

Salam..sy bermint nak beli..brpe hrga semuanya..klu hntr ke sarawak....
Blh email kt sy ..miftahulqalbi@gmail.com

Esfarizam said...

email me for detail at esfa_ina@yahoo.com

laila said...

SALAM.SAYA BERMINAT.SKRANG ADA STOK LAGI KAN?

Esfarizam said...

ada lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...