Saturday, May 28, 2011

Happy birthday Abang!

Dengan Asma' Allah yang Maha Agung





Buat suamiku yang tercinta....

Selamat hari lahir yang ke-27 (17 Mei 2011)

Moga dengan bertambahnya umur, bertambah ketakwaan kepadaNya...

Moga menjadi suami, abah, ketua keluarga yang dapat membimbing kami ke jalanNya

Moga Allah permudahkan abang dalam pengajian menuntut ilmuNya ini....


Insya allah sayang dan anak2 akan sentiasa mendoakan kejayaanmu di dunia dan akhirat..




Tasneem (hari ke-20)

Kauthar tengah buka hadiah birthday yang diberi oleh 'kakak-kakaknya'





p/s: letak gambar anak, sbb xde gmbr abahnya waktu kecil. Dalam erti kata lain nak mention yang abang dah 'tua' kih kih =)...Maaf abang, tak ada hadiah dan kek special.....(macam sebelum ni kita celebrate je kan). Nanti ummi habis pantang kita pergi makan kat Sultan Palace (lamb~ kesukaanmu). Nak order 3 pinggan pun x pe..=)

3 comments:

ummu muhammad said...

kautsar rupe abah..tasneem mcm rupe fa..seronok tgk baby..k.lin bile nih... ;D

Nadiah Sidek said...

muda lagi rupanya. selamat ulangtahun kelahiran buat abah tasneem & kauthar :). umur esfa brp pulak? selamat ulangtahun perkahwinan juga buat esfa & suami..moga kekal hingga ke akhir hayat

esfa said...

ummu muhammad:Insya allah ada rezeki nantu muhammad dapat adik pulak

kak nadiah: terima kasih atas doa. hehe saya pun muda lagi. muda 5 bulan dari hubby hehe=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...